Partners, Keurmerken en Certificaten

Reynaers Aluminium logo

Waarom is kiezen voor Reynaers Aluminium een verstandige keuze?
Omdat Reynaers Aluminium al meer dan 40 jaar innovatieve aluminium systemen ontwikkelt en produceert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning. Reynaers Aluminium biedt bovendien een uitstekende prijs / kwaliteit-verhouding en geeft 10 jaar systeemgarantie op haar systemen.


SKG-IKOB logo

SKG-IKOB is dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. SKG-IKOB werkt voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label. Hiervoor leveren zij een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen (attesten), producten, processen, diensten en managementsystemen. Op basis van ruim 50 jaar ervaring biedt SKG-IKOB 'one-stop-shopping' Zij werken klantgericht, betrouwbaar en modern. Zij streven naar duurzame klantrelaties.

SKG-IKOB logo

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

Brand- en rookwerende ramen en deuren;

Certificate of constancy of performance volgens EN 16034:
0960-CPR-SKGIKOB.012165.01.ENG

Vluchtdeuren;
Certificate of constancy of performance volgens EN 14351-1:
0960-CPR-SKGIKOB.012164.01.ENG

Zie onderstaande certificaten.

Kwawneer logo

Kawneer is de bedenker van modulaire façade systemen. Zij weten alles van aluminium en blijven onze high-end oplossingen voortdurend vereenvoudigen. Zo creëren ze het perfecte uitzicht en laten ze mensen leven en werken in een comfortabele omgeving.
Koninklijke Metaalunie logo

Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.


VMRG logo

Het VMRG Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen en plaatsen en monteren die op de juiste wijze. Deze bedrijven leveren producten die voldoen aan de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen: de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. VMRG leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles door SKG-IKOB Certificatie. Zie onderstaand certificaat.


Afbeelding alueco

De stichting AluEco bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. In deze recycleketen wordt hergebruik van aluminium door de aangesloten bedrijven gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen.