Gruijters

Gruijters Aluminium B.V. is een erkende gevelbouwer welke aluminium ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels op maat produceert en monteert. Wij verzorgen voor u het gehele traject: van opdracht tot oplevering. En dat alles 100% in eigen beheer, zodat de kwaliteit in elk stadium gewaarborgd is. Door jarenlange ervaring realiseren wij nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, appartementen-, woon-, en woon-zorgcomplexen.

Naast het gemak wat aluminium biedt, heeft u als klant alle vrijheid in kleuren en combinaties. Het aluminium is verkrijgbaar in alle RAL kleuren die u maar kunt bedenken: glanzend, metallic, mat of structuur. Bijzonder is de bi-color optie, waarbij het binnenaanzicht een andere kleur heeft dan het buitenaanzicht, bijvoorbeeld de combinatie binnen wit en buiten groen. Daarnaast voeren wij verschillende soorten profielseries uit: van zeer slank tot een robuust houtlookprofiel. Zo kan op diverse manieren bij elk pand een esthetisch perfecte uitstraling gecreëerd worden.

Wij beschikken over volautomatische bewerkingscentrums die de profielen zagen, bewerken en frezen. De digitale aansturing van deze machines minimaliseren de kans op fouten en beschadigingen en zorgt voor een constante hoge productiekwaliteit.

Onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte montage op locatie. Naast het monteren van nieuw gefabriceerde kozijnen verzorgen wij ook service en onderhoud voor zowel bedrijven en woningbouwcoöperaties.

Team Gruijters Aluminium B.V.