Partners

Waarom is kiezen voor Reynaers Aluminium een verstandige keuze?
Omdat Reynaers Aluminium al meer dan 40 jaar innovatieve aluminium systemen ontwikkelt en produceert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning. Reynaers Aluminium biedt bovendien een uitstekende prijs / kwaliteit-verhouding en geeft 10 jaar systeemgarantie op haar systemen.

Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

De bouw is een van de belangrijkste economische sectoren van Nederland. De belangen zijn groot. De financiële investeringen zijn navenant. Daarom zoeken de partijen in die sector naar maximale zekerheid. Die zekerheid wordt geboden door KOMO. Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit op aan van producten, processen, systemen en diensten waarbij KOMO staat voor een onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en systemen en toepassing van KOMO-gecertificeerde processen verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten. Ook kan de bouwsector vertrouwen op de in de KOMO-attesten beschreven toepassingen met de bijbehorende prestaties. Met elk type KOMO-keurmerk staat u sterker.

SKG is al meer dan dertig jaar hét gezaghebbende keuringsinstituut voor de bouw. Opgericht door de industrie zelf om de prestaties en de veiligheid van industriële producten voor de gebouwschil duurzaam te borgen. Want daar profiteert uiteindelijk iedereen van.

SKG heeft een uitstekende reputatie. Bovendien onderschrijven alle medewerkers van SKG het belang van onpartijdigheid en objectiviteit bij de activiteiten die uitgevoerd worden. Onze activiteiten worden regelmatig geanalyseerd om potentiële belangenconflicten te voorkomen en onze onpartijdigheid en objectiviteit te blijven garanderen. De lijst aan accreditaties onderschrijven de onafhankelijkheid, kennis, objectiviteit, kunde en zorgvuldigheid van SKG.


Partners en keurmerken

Wij werken genormeerd volgens de Metaalunie, Komo-keur en SKG.
Ook maken wij gebruik van Reynaers systemen.

  • Reynaers Aluminium
  • Koninklijke Metaalunie
  • Komo
  • SKG