Over Gruijters

Placeholder

Gruijters aluminium B.V. produceert en levert aluminium ramen, deuren en vliesgevels en verzorgt het gehele project van opdracht, productie en plaatsing tot de oplevering. En dat alles 100% in eigen beheer, zodat de kwaliteit in elk stadium gewaarborgd is. Wij werken daarbij zowel voor de utiliteits- als woningbouw in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Naast het gemak wat aluminium biedt, heeft u als klant alle vrijheid in kleuren en combinaties. Het aluminium is verkrijgbaar in alle kleuren die u maar kunt bedenken: glanzend, metallic, mat of structuur. Bijzonder is de bi-color optie, waarbij het binnenaanzicht een andere kleur heeft dan het buitenaanzicht, bijvoorbeeld de combinatie binnen wit en buiten groen. Daarnaast voeren wij verschillende soorten profielseries: van zeer slank tot een robuust houtlookprofiel. Zo kan op diverse manieren bij elk pand een esthetisch perfecte uitstraling gecreëerd worden.

Wij beschikken over een volautomatisch bewerkingscentrum die de profielen zaagt, bewerkt en freest. De digitale aansturing van deze machines minimaliseren de kans op fouten en beschadigingen en zorgt voor een constante hoge kwaliteit.

Onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte montage op locatie. Naast het monteren van nieuw gefabriceerde kozijnen verzorgen wij ook service en onderhoud voor zowel particulieren, bedrijven, woningbouwcoöperaties en organisaties.

Team Gruijters Aluminium B.V.


Vacatures

Gruijters Aluminium B.V. is op zoek naar jou. Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar zelfstandige buitenmonteurs. Werkzaamheden bestaan uit het monteren van aluminium kozijnen, schuifpuien en vliesgevels voor de utiliteits- en woningbouw. Bij interesse kunt u onderstaan formulier invullen of contact met ons opnemen. Wij zien graag JOUW reactie tegemoet.

Partners en keurmerken

Wij werken genormeerd volgens de Metaalunie, Komo-keur en SKG.
Ook maken wij gebruik van Reynaers systemen.

  • Reynaers Aluminium
  • Koninklijke Metaalunie
  • Komo
  • SKG